KÜTAHYA / MERKEZ - İnköy İlkokulu

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemini  geride bırakırken okulumuz öğrencileri karne almanın mutluluğunu yaşadı. Dönem sonunda karneler verilirken, çeşitli kategorilerde birinci olan öğrencilere de okul müdürümüz Hasan AYDIN tarafından hediyeler verilerek verimli bir tatil geçirilerek 2. döneme dinlenmiş ve hazır bir şekilde gelinilmesi öğütlendi.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından; öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını, akıl ve zekâ oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlayarak bedensel, zihinsel ve duygusal  gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulmasını desteklemek amacıyla düzenlenen "Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasına okulumuz 3/A sınıfından katılan Yasin PARLAK ve 4/A sınıfından katılan  Mehmet Mete Parlak’ı  gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında okulumuzda; çeşitli sınıf oyunları, akıl ve zekâ oyunları turnuvaları düzenlendi.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında, öğrencilerimizin yarıyıl tatiline girmeden eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda;  sinema saati, portakal suyu yapma gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca 1. Sınıf öğrenci ve velileriyle dışarda kahvaltı yapıldı ve ardından yumurcak oyun salonuna gidildi.

Ock

Bu yıl düzenlenen dönem sonu faaliyet haftasında okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amaçlandı. Bu kapsamda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca okulumuz velileri tarafından hazırlanan kermes etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak Ayı faaliyetleri Hatırlatmaca Etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ocak ayı faaliyetleri kapsamında dede korkut okumaları anahtar kelimelerle hikaye yazma etkinliği yapıldı.

Ock

Anlamını Bul etkinliğimiz okulumuzda büyük bir katılım ve ilgiyle gerçekleştirildi.

Ara

ANASINIFI DİLİMİZİN ETKİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA SÖZEL DİL BECERİLERİ ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA AİLE BULUŞMALARI, VELİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYLE  ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

Okulumuz ilkokul öğrencileri tarafından çocuk şiirleri okumaları faaliyeti kapsamında anlamlı bir cümle ve afiş oluşturma etkinliği yapıldı.

Ara

ANASINIFI VELİLERİ TARAFINDAN KUKLALARLA KİTAP OKUMA VE ANLATMA ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.